Expertmeeting #3 Sportmassage maakt het verschil

Topsport Flevoland.nl - sportmassage (1).jpg

Ga je wel eens naar de sportmasseur? En wanneer ga je daarheen? Ken je het verschil tussen de sportmasseur en de fysiotherapeut? De antwoorden op deze en andere vragen worden uitgebreid behandeld tijdens de eerste expertmeeting voor sporttalenten op dinsdag 29 oktober in Lelystad. Door middel van een workshop legt sportmasseur Hans Metselaar uit wat de sportmasseur voor jou en jouw coach kan betekenen.

Na een kort stukje theorie en een update van de laatste ontwikkelingen, gaat Hans Metselaar in op veel voorkomende blessures en legt hij uit welke massages doeltreffend zijn. Zowel als voorbereiding op je sportprestaties als na afloop. Ook geeft hij adviezen voor mobiliteitstraining waarmee je blessures kunt voorkomen. Zoals aangegeven is het een workshop, dus je gaat ook zelf aan de slag: de verschillende manieren van tapen die aan bod komen ga je zelf oefenen. 

Wij ontvangen je graag dinsdag 29 oktober aan Het Ravelijn 50 in Lelystad, (dicht bij het station Lelystad). Vanaf 17.30 uur is de inloop met een broodje, waarna we om 18.00 uur starten met de workshop. Rond 20.00 uur sluiten we af en is er natuurlijk nog gelegenheid voor het stellen van vragen aan Hans Metselaar. 

Aanmelden voor deze expertmeeting kan door hier te klikken. Je mag deze uitnodiging ook naar jouw coach en/of ouders doorsturen, echter sporttalenten krijgen wel voorrang. Er is ruimte voor 16 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.