Topsport Flevoland vindt het belangrijk dat je in een krachtsportcentrum op verantwoorde wijze traint. Wij hebben een selectie gemaakt van centra die topsporters/sporttalenten op een goede manier begeleiden. Zowel voor de A, B en HP sporters als ook voor de Internationale talenten (IT) en de Nationale talenten (NT) zijn de abonnementen gratis. Voor talenten met een Belofte status of een regio status (FT) bedragen de kosten € 20,- per maand voor een onbeperkt abonnement. Mocht je gebruik willen maken van één van deze krachtsportcentra, meld ons dit dan door het sturen van een mailtje.

Leisure World

Leisure World Fitness in Dronten onderscheidt zich van andere sportscholen onder andere door:

  • Personal training - onverdeelde aandacht/tijd van deskundige personal
          trainer;
  • Milon Cirkel - binnen 35 minuten vijftien keer meer vetverbranding;
  • Fitness & Groepslessen - zowel alleen als in groepsverband sporten;

Waar je ook voor gaat, bij Leisure World haal je altijd je doelstelling.

Website Leisure World
© Leisure World
Preventiecentrum Almere Fitness

Ons lichaam heeft beweging nodig. Er is een verschil tussen fitness, trainen en bewegen. Het Preventiecentrum helpt iedereen om fit te worden en gezond te blijven. Samen met jou worden doelen gesteld en word je begeleid naar een gezondere, sterkere jij! Wat je doelstellingen ook zijn, de trainers verleggen je grenzen en zijn een stok achter de deur om resultaat te garanderen.

website Preventiecentrum Almere
© Preventiecentrum Almere
ProActief Almere

Bij ProActief Almere krijg je unieke en persoonlijke begeleiding passend bij jouw leefstijl, een op maat gemaakt trainingsschema en kun je deelnemen aan groepslessen. Het is allemaal inbegrepen in je lidmaatschap bij ProActief Fitness.

website ProActief
© ProActief
Fit Fun Emmeloord

Met de persoonlijke begeleiding van Fit Fun Emmeloord behaal jij efficiënt jouw doel. De ervaren fitnesscoaches leggen de apparatuur aan je uit waarna je zelfstandig aan de slag kunt met onze cardioapparatuur, veelzijdige krachtapparaten, cardio-apparatuur en losse trainingsmaterialen. 

Je fitnessdoelen halen kan op vele manieren. Bijvoorbeeld met individueel fitness. Werk aan je cardio of spierkracht met de beste apparatuur. Daarnaast krijg je de beste begeleiding en een fitness schema op maat, om jouw het gewenste resultaat te laten behalen! Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor persoonlijke begeleiding: Hoe belangrijk is het behalen van je doelstelling voor jou? Wil je met optimale persoonlijke begeleiding je doelstellingen behalen?  Fit Fun Health & Racketclub heeft de oplossing voor jou. Optimale begeleiding en 100% persoonlijke aandacht met Personal Training.

Website Fit Fun Racketclub
© Fit Fun Racketclub