Topsport Flevoland.nl - Gekochte foto Elea de Gans Judogalery.jpg

Loopbaanplanning

Voor topsporters is het een grote uitdaging om naast hun sportcarrière een maatschappelijke loopbaan te ontwikkelen. Hier kan Topsport Flevoland bij helpen.

Er komt heel wat kijken bij een leven als topsporter. Een goede carrièreplanning is daarom vaak noodzakelijk voor een leven als topsporter. Voor topsporters bestaan er weinig mogelijkheden om naast hun sportcarrière een maatschappelijke loopbaan te ontwikkelen. Een baan is immers moeilijk te combineren met trainen op topniveau.

Ben jij in het bezit van een IT, NT of Belofte status, dan kom jij in aanmerking voor een intakegesprek bij Topsport Flevoland. Je krijgt hiervoor een uitnodiging van Topsport Flevoland. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan gerust contact met ons op. Tijdens het intakegesprek wordt door middel van een loopbaanformulier jouw toekomst als topsporter besproken.

Topsport Flevoland is de partij die vanuit het ministerie van VWS en NOC*NSF topsporters en talenten begeleidt, mocht jij vastlopen in jouw topsportcarrière, op school of op jouw werk. Ook voor vragen over sport en maatschappelijke zaken rondom jouw sport, kun je altijd terecht bij Topsport Flevoland.

Lelystad


 

Foto Eléa de Gans (Judogallery4all)