Topsport Flevoland.nl - Foto Jurjen (fotograaf Erik van Echten).jpg

Oogzorg en Overige

Draag jij lenzen of een bril tijdens het beoefenen van jouw sport? Dan is het wenselijk een opticien te bezoeken die hierin met jou meedenkt. De bij ons aangesloten opticiens zijn gespecialiseerd in lenzen en brillen, ook tijdens het sporten! De opticiens bieden diverse kortingen aan.

 

Almere

Almere

Lelystad

 

Met de topsportpas kun je gebruikmaken van nog meer voordelen. Hieronder vind je extra faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Klif 18 is onze specialist op het gebied van kleding voor topsporters en talenten. Op vertoon van de digitale topsportpas krijg je 20% korting op kleding en schoenen, mits niet afgeprijsd. Korting op accessoires is in overleg met de klant. Uiteraard alles alleen voor eigen gebruik.

 

 

Dronten, Urk


Bij de Dopingautoriteit is veel informatie te vinden over doping, dopingcontroles en de rechten en plichten van sporters op dit gebied. De Dopingautoriteit is in samenwerking met de Atletencommissie de campagne 100% Dope Free - True Winner gestart, waarmee we een dopingvrije sport willen promoten. Je kunt je hierbij als sporter aansluiten.

Capelle aan den IJssel

 

Foto Jurjen Westenberg (Erik van Echten)