Topsport Flevoland.nl - Foto Desiree van Lunteren.jpg

Sportbegeleiding

Ben je op zoek naar een trainer/coach die jou verder kan helpen met je trainingsschema, je voedingsplan, specifiek afgestemd op jouw situatie? Dan werkt Topsport Flevoland op dit gebied samen met Altius Fysiotherapeutisch Test & Trainingscentrum en Lars Karmelk Sportbegeleiding.

Altius Fysiotherapeutisch Test & Trainingscentrum biedt topsportpashouders van Topsport Flevoland korting op sportbegeleiding, inspanningstesten en (medische) fitness. Drs. Ingrid van der Vlist is als gediplomeerd sportfysiotherapeut en inspanningsfysioloog al jaren actief in de begeleiding van recreatie- en wedstrijdsporters. Zij  biedt naast de ondersteuning voor onze talenten, iedere sporter de gewenste begeleiding, revalidatie, inspanningstesten en/of (sport)fysiotherapie.

Zeewolde


By.Lars coaching gaat samen met topsportpashouders op zoek naar een trainingsprogramma dat is afgestemd op lichamelijke belastbaarheid, rekening houdend met overige bezigheden zoals school en werk. Topsportpashouders krijgen 10% korting op het normale begeleidingstarief. Topsportpashouders kunnen op vertoon van de digitale topsportpas ook 10% korting krijgen op Powerbar sportvoeding. Waarom sportvoeding nodig is en hoeveel je moet drinken rondom trainingen en wedstrijden wordt ook uitgelegd.

Lelystad 

 Foto Desiree van Lunteren (Ajax.nl / Gerard van Hees)