Topsport Flevoland.nl - Foto Josca Hummel.jpg

Sportmedische begeleiding

Bij topsport is optimale medische en mentale begeleiding essentieel. Topsport Flevoland werkt samen met een netwerk van onder andere sportartsen, sportpsychologen en medisch specialisten.

Snelle, adequate en de juiste behandeling van de blessure kan dagen, zelfs weken winst in hersteltijd opleveren. Een sportmedische voorziening van Topsport Flevoland helpt je daarbij ter plekke door een telefonisch advies. Zonder tijdverlies en tussenkomst van de huisarts levert directe hulp bij het inloopspreekuur voor sportblessures aanzienlijke tijdwinst op bij herstel. Bij een ernstige blessure kun je snel naar één van de sportartsen. Daarnaast kun je hier terecht voor alle soorten testen en sportkeuringen.

Sportarts

Wanneer je een blessure hebt, is het verstandig in eerste instantie naar een sportarts te gaan. Wij hebben een afspraak met de Sportartsengroep Almere, waar jij snel en op een goede manier wordt geholpen.

Fysiotherapeuten

De fysiotherapeuten die zijn aangesloten bij Topsport Flevoland voldoen allen aan de criteria van het NOC*NSF. De kosten van de behandelingen zijn voor eigen rekening, echter de zorgverzekering vergoedt vaak een groot deel van de consulten.

Almere

 

Almere 

Almere 

Almere 

Zeewolde

Emmeloord 

Sportpsychologen

Wij hebben goede afspraken met (top)sportpsychologen die VSPN zijn geaccrediteerd. Sportpsychologie wordt niet 100% vergoed door de zorgverzekering, een deel van de kosten komt bij de sporter zelf terecht. Mocht jij gebruik willen maken van één van onze sportpsychologen, dan kan dat op doorverwijzing van Topsport Flevoland.

Almere

Amstelveen

Heerenveen

Bussum

 Amsterdam

 

Foto Josca Hummels (Mick Anderson/SAILINGPIX.DK)