Goede voeding is enorm belangrijk voor het kunnen leveren van topprestaties én het voorkomen van blessures. Wat eet je voor, na en tijdens trainingen en wedstrijden bijvoorbeeld. Of wat kun je het beste eten om zo goed en snel mogelijk te herstellen. Dat verschilt per sporter en sport. De diëtistes in ons netwerk zijn erin gespecialiseerd jou optimaal te begeleiden op het gebied van sportvoeding.

Josette van Toor - Veel Beter Voeding

Sporten vergt veel van het (sport)lichaam. Optimale brandstoffen en bouwstoffen zijn een pré. Niet alleen om tijdens de training of wedstrijd optimaal te kunnen presteren, maar ook daarna om te kunnen herstellen. Voeding is hiermee een belangrijke puzzel. Met de juiste voeding, aangepast op jou als persoon, voorkom je diverse klachten zoals blessures, verminderde weerstand, vermoeidheid, maag- darmproblemen en nog veel meer.

Josette van Toor is vijf dagen per week bereikbaar voor begeleiding van sporters. Naast sportvoedingsadvies en begeleiding biedt zij een uniek programma speciaal gericht op herstel van blessures.

Website Josette van Toor
© Josette van Toor