Flevolandse sporttalenten

Kaj Schlette - voetbal

Heel erg bedankt voor de geweldige bijdrage! Corona zorgde voor een lastige periode, maar dankzij jullie bijdrage kon ik toch in mijn eigen woonplaats, privé, een flink aantal extra trainingen volgen. Zo kon ik fysiek goed op niveau blijven. En binnenkort ga ik een cursus ‘mentale coaching’ volgen om nog meer uit mijzelf te kunnen halen.

© sc Heerenveen
Bryan Vis - turnen

We zijn erg blij met de bijdrage! Heel erg bedankt daarvoor. Bryan heeft het geld uitgegeven aan een airtrack, zodat hij in de Corona tijd thuis door kon trainen.Het overige geld heeft hij uitgegeven aan reiskosten.

© Erik Vis
Rosalie van Vliet - schaatsen

Rosalie is heel blij met de bijdrage uit het Flevolands Talentenfonds. Zij gaat het gebruiken voor de aanschaf van nieuwe schaatsijzers van Viking uit Almere en hoopt het komende seizoen weer scherpe pr tijden te rijden op deze nieuwe ijzers!

© sportpicturesdaniel
Hugo Wouters - waterpolo

Ik ben heel blij met de bijdrage want zowel bij mijn club als Jong Oranje lagen alle trainingen stil. Ik heb een heel arsenaal aan materialen aangeschaft om thuis krachttraining te kunnen doen en een wetsuit zodat ik ook buiten kan zwemmen als het kouder weer is.

© eigen foto
Ryan Kölgen - ijshockey

Wat super!  Het geld heb ik inmiddels ook al ontvangen, dank jullie wel. Dat zal zeer goed besteed gaan worden. Allereerst aan het in shape blijven tijdens deze corona tijd. Ik heb al een aantal materialen gekocht om thuis te kunnen sporten. Een paar nieuwe skeelers en een nieuwe stick staan ook nog in de planning.

©
Meindert Dekkinga - zwemmen

Omdat het nog te koud is om in buitenwater te zwemmen en Meindert in deze coronaperiode wel aan zijn conditie en kracht wil werken, heeft hij mede door de bijdrage uit het Flevolands Talentenfonds een mooie racefiets kunnen aanschaffen.

© eigen foto
Dagmar van Hinte - rolstoelbasketbal

Ik ga de bijdrage die ik heb gekregen gebruiken voor onderhoud van mijn sportrolstoel. Regelmatig moet ik mijn banden vervangen vanwege slijtage. Daarnaast breekt er ook nog wel eens wat af. Hierdoor heb ik bijvoorbeeld nieuwe hoepels nodig waarvoor ik het geld dat ik heb gekregen goed kan gebruiken.

© Dagmar van Hinte
Valentijn Hofman - squash

Valentijn Hofman is 15 jaar en speelt al ruim 6 jaar squash: "Samen met mijn broer speel ik veel nationale en internationale toernooien. De bijdrage van het Flevolands Talentenfonds gebruik ik voor een weektraining in Engeland, waar ik met een van de beste trainers ga oefenen aan mijn squashskills. Ik ben heel erg blij met deze bijdrage!

© Georgette Boele
Kim Kalee - baanwielrennen

Heel fijn dat ik een bijdrage van het talentenfonds mag ontvangen. Super bedankt! Ik ga de bijdrage besteden aan onder andere mijn huur voor Papendal, reiskosten en materiaal voor op de baan!
 

© Gert Bonestroo
Joyce Caro - triathleet

Met geld wat ik ontvangen heb uit het Flevolands talentenfonds betaal ik de trainingsstage van de triathlon selectie op Mallorca begin maart.

 

© Joyce Caro
Sebastiaan Hofman - squash

Sebastiaan Hofman is 17 jaar en speelt al vanaf zijn 4e squash: "Met de bijdrage van het Flevolands Talentenfonds is een deel van mijn internationale toernooien vergoed. Ik speel inmiddels ook in de Eredivisie competitie met de besten van Nederland. Topsport Flevoland ben ik erg dankbaar voor hun bijdrage".  

© Gerhard Nel
Xavi Lubbe - turnen

Afgelopen jaar ben ik 2x naar Engeland geweest voor een trainingsstage. Dit werd 1x vergoedt vanuit de bond, maar de andere keer moesten wij dit zelf bekostigen. We gingen met het vliegtuig en zaten in een hotel. We hebben veel spullen nodig, zoals genoeg trainingskleren, veel tape en leertjes.

© Claudia van Breukelen
Huub Kok - zeilen

De bijdrage vanuit het Flevolands Talentenfonds ga ik besteden aan een nieuw zeilpak; een zomerpak (wat dunner) en een winterpak. Nogmaals super bedankt!

 

© Laurens Morel
Jay Tjin A Djie - handboogschieten

Super bedankt voor de steun. Ik heb van het geld buiten pijlen gekocht. Het gaat het de goeie kant op qua training!

 

©
Kiara Derks - alpine skiën

Bedankt voor de bijdrage! Ik heb de bijdrage uit het Flevolans Talentenfonds besteedt aan deelname van het Junioren WK in Noorwegen, Narvik. Helaas is door het Corona virus dit JWK uit voorzorg vroegtijdig beeïndigd.

© Nederlandse Ski Vereniging
Roger Labruyere - schaken

Heel erg bedankt voor de prachtige bijdrage. Het is een forse steun in de rug in deze moeilijke tijden, waarin Roger noodgedwongen weinig kan spelen en trainen. Hiermee kopen wij extra lessen van een bekende schaakcoach zodat Roger zijn kennis kan verbreden en verdiepen.

© eigen materiaal
Jens Verbeek - schaatsen

Met de bijdrage uit het Flevolands Talentenfonds ga ik besteden aan de materialen voor de krachttraining en het onderhoud van mijn fiets, nu ik niet kan schaatsen.