Nieuws

Flevolands Talentenfonds - financiële bijdrage voor Flevolandse sporttalenten

Topsport is duur, maar met een bijdrage uit het Flevolands Talentenfonds konden basketbaltalenten en broers Dilan en Yaron Drijfhout uit #Emmeloord o.a. mee op een meerdaags trainingskamp en sporten zij weer op nieuwe schoenen! De afgelopen jaren hebben al heel veel talenten met een NOC*NSF status gebruik kunnen maken van een bijdrage uit het Flevolands Talentenfonds  voor bijvoorbeeld een trainingsstage, een belangrijk sporttoernooi en medische begeleiding.

Door de coronamaatregelen kwamen vorig jaar ook alle sporttalenten thuis te zitten. Trainingen en wedstrijden werden geannuleerd. Dit betekende voor veel sporters zoeken naar andere manieren om toch conditie en spierkracht op peil te houden. Thuis sporten werd het (gelukkig tijdelijk) nieuwe normaal, maar daar hebben zij wel sportattributen voor nodig. Ook daarvoor hebben vele Flevolandse sporttalenten een vergoeding uit het Flevolands Talentenfonds aangevraagd én gekregen. Deze bijdragen worden mogelijk gemaakt door alle Flevolandse gemeenten.

Dit  jaar stormen de aanvragen weer binnen. Ben jij een Flevolands sporttalent met een NOC*NF status en kun je ook wel een bijdrage gebruiken? Wacht dan niet te lang met aanvragen. Je vindt meer informatie en het aanvraagformulier op www.topsportflevoland.nl/flevolands-talentenfonds.

Wil je weten wat andere sporters met hun bijdrage hebben gedaan? Lees dan hier verder.

Flevolands Talentenfonds - financiële bijdrage voor Flevolandse sporttalenten