Nieuws

Kom jij in aanmerking voor het Talentenfonds?

Topsporters en sporttalenten met een NOC*NSF erkende status kunnen één keer per jaar via het Flevolands Talentenfonds subsidie krijgen voor bijvoorbeeld een trainingsstage, een belangrijk sporttoernooi, medische begeleiding of voor de aanschaf van sportmaterialen om te kunnen trainen. Het gaat dan om incidentele extra uitgaven die je niet zelf of uit andere bronnen gefinancierd krijgt. 

Het Talentenfonds is een fonds voor Flevolandse topsporters en sporttalenten met een NOC*NSF erkende status (Internationaal Talent (IT), Nationaal Talent (NT) of een Belofte (B) status).

Ben jij of ken je een topsporter/sporttalent met één van deze statussen? Dan kun je een aanvraag doen in het Flevolands Talentenfonds. Vul het aanvraagformulier in en mail deze naar info@sportflevo.nl. Als we het complete formulier hebben ontvangen, wordt het door Topsport Flevoland beoordeeld. Bij goedkeuring krijg je een bevestigingsmail en wordt het toegekende bedrag uitgekeerd. 

Voor het jaar 2021 is er nog maar een beperkt budget beschikbaar, de aanvragen zijn hard gegaan. Zo kunnen we in Almere nog 2, in Dronten 6, Zeewolde 7 en in Lelystad nog 6 talenten ondersteunen. Voor de Noordoostpolder is het fonds voor dit jaar helaas leeg, in 2022 verwachten we dat er weer nieuwe mogelijkheden zijn. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Robbert Bonsink via bonsink@sportflevo.nl

Het fonds wordt mogelijk gemaakt door de gemeenten Almere, Lelystad, Zeewolde, Dronten en de Noordoostpolder.

Kom jij in aanmerking voor het Talentenfonds?