Nieuws

Netwerkbijeenkomst Watersport tijdens Dutch Water Week

De Dutch Water Week, die van 27 mei tot en met 5 juni plaats heeft gevonden op en rond de wateren in Flevoland, had een goed gevuld programma. Zo vonden er allerlei events plaats in Flevoland, waar de geïnteresseerde bezoeker en de watersport liefhebber veelvuldig aan deel hebben genomen of van genoten hebben. Van wedstrijden tot clinics tot het proeven en beleven van de watersport in onze provincie.

Een mooie gelegenheid om voor de Flevolandse watersport partners een netwerkbijeenkomst te organiseren. Deze vond plaats op dinsdag 31 mei bij Beachbar Haddock in Almere. Het thema van deze avond was “Van Flevolands talent, naar topsporter”. Zeiltalenten uit het Regionaal Training Centrum Almere vertelden de aanwezigen over hun reis naar de top, wat daar nu al allemaal bij komt kijken maar ook wat ze er allemaal al voor moeten laten. Daarna werd het stokje overgenomen door olympisch roeier Niki van Sprang, recent nog zilveren medaille winnaar tijdens de tweede wereldbeker in Poznan. Want als je uiteindelijk die top hebt gehaald, wat dan? Waar loop je tegenaan, hoe ziet je leven er dan uit?

Het werd een interactieve en inspirerende avond, met veel vragen uit de zaal en mooie gesprekken over de mogelijkheden die er zijn en geboden worden voor talenten en topsporters in Flevoland.

De Dutch Water Week zal in 2023 plaatsvinden van 26 mei t/m 4 juni.

Netwerkbijeenkomst Watersport tijdens Dutch Water Week