Nieuws

Online workshop Social Media & Personal Branding

Online workshop Social Media & Personal Branding op woensdagavond 8 december van 19:00 - 20:30 uur.

Deze workshop is de laatste van de reeks voor dit jaar en zal in verband met de huidige coronamaatregelen, online plaatsvinden.  Een specialist van sportmarketingbureau Yellow Jersey gaat met jou en de andere deelnemers werken aan 'personal branding' in combinatie met social media. Je leert je persoonlijkheid, kennis en ervaring in te zetten om je te onderscheiden.
 
Yellow Jersey
Yellow Jersey is een sportmarketingbureau met passie voor het creëren en vermarkten van content binnen sport. Ze hebben veel ervaring in de sportwereld door samenwerking met sportbonden, sportmerken, voetbalclubs, NOC*NSF en TeamNL. Tijdens deze workshop ga je met een aantal opdrachten aan de slag. De vraag 'wie ben jij', is één van jouw fundamentals om jezelf te onderscheiden. Daarnaast krijg je natuurlijk ook een aantal tips & tricks om direct in de praktijk toe te passen.
 
Datum: Woensdag 8 december
Workshop: 19:00 - 20:30 uur
Locatie: online
Kosten: Geen
Aantal deelnemers: Maximaal 30 deelnemers (vol=vol)*Uiteraard zullen wij rekening houden met de dan geldende corona maatregelen. Mochten er wijzigingen komen dan zullen wij je daar over informeren.

Online workshop Social Media & Personal Branding