Nieuws

Open dagen Topsport Talentscholen Flevoland

Flevoland beschikt over twee Topsport Talentscholen in Almere. Deze zijn speciaal ingericht op de combinatie topsport en studie op voortgezet onderwijsniveau. Onderwijs dat rekening houdt met jouw trainingschema. Hier haal je het maximale uit je sport, maar ook uit je schoolcarrière.

Beiden scholen houden de komende maanden een aantal open dagen zodat je de sfeer kunt proeven, de lokalen bekijken en kennis kunt maken met de verschillene onderwijsvormen.

Helen Parkhurst
Het Helen Parkhurst organiseert voor leerlingen uit groep 7 & 8 verschillende activiteiten zodat je kennis kunt maken met de medewerkers en de verschillende vakken. Denk hierbij o.a. aan:  informatie over de leermiddelen, verschillende demonstraties (laten zien hoe een 3D-printer en een lasersnijder werkt, proefjes in het laboratorium, onze klimwand in de gymzaal (boulderen), je naam in hiërogliefen schrijven en nog veel meer!

OSG Echnaton
Bij OSG Echnaton bestaan de informatie avonden uit diverse presentaties voor je ouders en voor jou een aantrekkelijk en actief programma. Welke activiteiten er zijn, houden ze nog even geheim!

Dus, ben jij een sporttalent, zit je in groep7/8 en wil je graag weten wat deze scholen jou kunnen bieden? Ga dan naar (één van) de open dagen van deze scholen:

Helen Parkhurst
16 november 2022
22 januari 2023

OSG Echnaton
15 november 2022
27 januari 2023

Open dagen Topsport Talentscholen Flevoland