Nieuws

Online inspiratiesessie: Sociale Veiligheid

Komt pesten, agressie en seksuele intimidatie niet voor bij jouw sportvereniging? Hoe zeker ben je hiervan? En hebben jullie al VOG's aangevraagd voor de vrijwilligers? Dat kan namelijk gratis, maar dan moet de club over een actief preventie- en integriteitsbeleid beschikken.

Wil je hier meer over weten of heb je hier hulp bij nodig, neem dan deel aan het interactieve webinar Sociale Veiligheid op dinsdag 19 april van NOC*NSF Centrum Veilige Sport Nederland. Voor alle bestuursleden en/of vertrouwenscontactpersonen en/of commissieleden van sportverenigingen die beleid sociale veiligheid willen opzetten of aanscherpen. Want de kans dat de leden bij je vereniging blijven is groter wanneer ze plezier ervaren en zich veilig voelen in de vereniging, dan wanneer dat niet (meer) het geval is.

TIJDENS DIT WEBINAR:

  • Leer je wat je kunt doen om aan je leden te laten zien dat je de veiligheid van je leden, vrijwilligers en bezoekers serieus neemt
  • Bespreken we de mogelijkheden om sociale veiligheid te creëren
  • Bespreken we het High5-stappenplan en de Regeling Gratis VOG
  • Staan we stil bij de meldplicht voor bestuurders en begeleiders
  • Wissel je kennis en ervaring uit met bestuurders van andere clubs

DATUM:    dinsdag 19 april
WAAR:       online
TIJD:          19:00 – 20:30 uur
KOSTEN:    gratis

AANMELDEN
Wil je hier meer over weten of heb je hier hulp bij nodig, meld je dan aan voor dit interactieve webinar Sociale Veiligheid via deze link.

Online inspiratiesessie: Sociale Veiligheid