Nieuws

Supermarktsafari Dronten

Als sporter weet je als geen ander hoe essentieel voeding is voor jouw prestaties en herstel. Maar wat weet je nou eigenlijk echt van de producten die je koopt in de supermarkt? Het aanbod van producten is tegenwoordig enorm en boodschappen doen kost al snel meer tijd dan dat je ervoor uitgetrokken hebt. Resultaat? Je gaat kopen zonder echt te kijken. 

Tijdens deze workshop leer je hoe je gericht etiketten kunt lezen en zo de producten kunt kiezen die passen in jouw energiebehoefte. Hierbij krijg je tips mee over het maken van de juiste keuze voor een product, gericht op kwaliteit, uitstraling en ingrediënten.

Topsport Flevoland nodigt jou uit om gratis deel te nemen aan de Supermarktsafari in Dronten op woensdag 20 april van 20:00 uur tot 21:00 uur bij de Jumbo (Wardhof 8). 

Katja Duurland - Sportvoedingsdeskundige  
Tijdens de supermarktsafari gaat Katja samen met jou op zoek naar kwalitatief goede producten, lees je etiketten en leer je de verschillen tussen ogenschijnlijk dezelfde producten herkennen. Katja is sportvoedingsdeskundige en zelf een fanatieke triathlete. Zij weet als geen ander dat de juiste voeding in het dagelijkse leven en rondom sportmomenten belangrijk is om het maximale uit je trainingen en prestaties te halen. Vanuit deze gedachte gaan je samen op pad door de supermarkt, om te leren kijken en vergelijken. 
 
Datum: Woensdagavond 20 april
Tijd: 20:00 uur - 21:00 uur (verzamelen 19:45 uur voor de supermarkt)
Locatie: Supermarkt Jumbo, Wardhof 8 in Dronten
Kosten: Geen
Aantal deelnemers: Maximaal 20 deelnemers (vol=vol) *

* Je mag uiteraard alleen deelnemen, maar één van je ouders meenemen mag ook. Meld dan 2 personen aan via de aanmeld link hieronder.

Supermarktsafari Dronten