Nieuws

TeamFlevo: Niki van Sprang naar de Olympische Spelen!

Almeerse roeier Niki van Sprang heeft zich op 16 mei samen met Guillaume Krommenhoek geplaatst voor de Olympische Spelen in Tokio in de twee-zonder-stuur!

Niki is begonnen met roeien bij RV Pampus in Almere. Na een vierjarig avontuur aan de University of California Berkeley werd hij in 2017 lid geworden van het Aegon Nationaal RoeiTeam. Na een aantal mooie jaren als sculler, is Niki sinds januari 2020 weer begonnen met het boordroeien in de twee-zonder. Met als resultaat nu dus plaatsing voor de Olympische Spelen in Tokio!

TeamFlevo
Wij zijn trots op Niki en alle andere Flevolandse toppers. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van oud-olympisch gedienden, tot jong talent in opmars naar de Olympische Spelen: TeamFlevo. Al deze sporters hebben, net als Niki, een eigen verhaal en zijn geboren en/of getogen in Flevoland. Een deel van dit team gaat straks strijden (of hebben gestreden) voor een medaille bij de Olympische of Paralympische Spelen! TeamFlevo is te volgen op social media met #vuurvoorflevoland of via www.teamflevo.nl.

TeamFlevo: Niki van Sprang naar de Olympische Spelen!