Nieuws

Topsportpas 2021-2022

Het is zover, de topsportpas kan weer worden aangevraagd voor het school- en studiejaar 2021 – 2022. Ruim 90 Flevolandse sporttalenten hebben dit jaar al een nieuwe topsportpas aangevraagd. Ben je zelf topsporter en/of talentvol sporter, vraag dan jouw nieuwe topsportpas aan via www.topsportflevoland.nl/topsportpas

Zelf geen topsporter maar ken je topsporters?
Je werkt met ze of geeft training aan talentvolle sporters die op landelijk niveau actief zijn in hun sport, dan mag je ze uiteraard wijzen op de mogelijkheden van de topsportpas.
De pas is na goedkeuring door Topsport Flevoland direct online zichtbaar onder de tab ‘Topsportpas’. De pas wordt dus niet fysiek toegestuurd.
Om aan te tonen dat je een topsportpas hebt, kun je doorverwijzen naar onze website, de pas mailen of uitprinten. 

Waarom een topsportpas?

Om gebruik te kunnen maken van het uitgebreide faciliteitenpakket van Topsport Flevoland of voor het volgen van onze gratis cursussen moet een (digitale) topsportpas aan je toegekend zijn. Dit is een identificatiebewijs voor sporttalenten en topsporters in Flevoland. De nieuwe pas is geldig van 1 augustus 2021 t/m 31 juli 2022. Wil je meer informatie lezen over de topsportpas of wat Topsport Flevoland voor je kan betekenen, kijk dan op www.topsportflevoland.nl.

 

Topsportpas 2021-2022

Reageer