Nieuws

Vacature Projectleider Sportservice Flevoland

Sportservice Flevoland geeft uitvoering aan het provinciale sportbeleid en is het kenniscentrum van het provinciale sport- en beweegbeleid. Ons team van specialisten is dagelijks bezig om de sport in Flevoland te ondersteunen en de maatschappelijke waarden die sport in zich heeft, zo optimaal mogelijk te benutten en in te zetten voor de provincie Flevoland. Wij geven uitvoer aan een groot aantal projecten, waarmee wij de inwoners van Flevoland in beweging brengen en een gezonde leefstijl bevorderen.

Wij zijn zoek naar een enthousiaste, talentvolle projectleider die ons team komt versterken i.v.m. het vertrek van een medewerker. Dit is een bestaande vacature die wij in verband met de coronacrisis tijdelijk on hold hebben gezet. Vanaf 13 mei staat de vacature weer open.

Projectleider (24-32 uur)


De functie
Sportservice Flevoland is op zoek naar een projectleider die zich voornamelijk richt op de thema’s Aangepast sporten, Onderzoek, Sporten in de openbare ruimte en Krachtige samenleving.

De projectleider die wij zoeken heeft ervaring in de sportwereld, zowel op landelijk, regionaal als lokaal niveau. Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de coördinatie van meerdere projecten met de nadruk op het leveren van kwaliteit binnen afgesproken tijd en budget. Je geeft zelfstandig uitvoering aan projecten. Je adviseert daarnaast overheden op het gebied van sport- en beweegbeleid. 

Je leidt zelfstandig projecten gedurende alle projectfases (projectplanning, uitvoering, afronding en implementatie van projecten). Daarbij ben je verantwoordelijk voor het opstellen van projectdoelstellingen, projectplannen, uitvoeren van projecten, opstellen van rapportages, toetsen van de resultaten aan het projectplan en het bevorderen van de samenhang van projecten. Het takenpakket is behoorlijk divers, wij zoeken daarom een projectleider die vrij breed inzetbaar is op meerdere thema’s op het gebied van sport en bewegen. Het accent van deze functie ligt vooral op het gebied van aangepast sporten. Waarin wij een projectleider zoeken die aanspreekpunt is voor landelijke en lokale partijen voor het aangepast sporten in Flevoland. Daarnaast is onderzoek een belangrijk deel van het takenpakket, waaronder het doen van economische effectmeting bij sportevenementen. Tevens zoeken wij een projectleider die het onderzoek naar de kansen op het gebied van sport- en beweegmogelijkheden in de openbare ruimte kan doorontwikkelen.

Centrale taken en verantwoordelijkheden

  • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het provinciale programma op het gebied van aangepast sporten, waarin (regionale) samenwerking en de zichtbaarheid van aangepast sporten speerpunten zijn. 
  • Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het Regionaal Netwerk Aangepast Sporten Flevoland, aansluitend op het landelijke sport- en beweegbeleid van het deelakkoord ‘Inclusief Sporten’.
  • Je draagt zorg voor het (door)ontwikkelen en vertalen van onderzoeken uit de sport naar de Flevolandse situatie. Dit is op verschillende gebieden zoals gezondheid, beleid en economische effecten van sport.
  • Uitvoeren en opstellen van onderzoekrapportages van een economische effectmeting bij een sportevenement.
  • Je organiseert platformbijeenkomsten, congressen en evenementen gericht op de kerntaken van de organisatie.
  • Je beheert en bewaakt het activiteitenbudget en jouw afgesproken organisatie-inzet in uren.
  • Je vertaalt vragen vanuit het werkveld naar concrete acties, projecten en/of ondersteuning vanuit Sportservice Flevoland.
  • Je sluit aan bij de provinciale overlegstructuur binnen het thema Krachtige samenleving.
  • Binnen de organisatie pak je nieuwe en bestaande projecten op buiten de provinciale taken.
  • Het uitrollen van het project Sport in de openbare ruimte, met focus op het ontwikkelen van een provinciale kansenkaart op het gebied van Sport in de openbare ruimte.

Je profiel:

  • WO werk- en/of denkniveau. Richting: Sportbeleid en Sportmanagement of Bewegingswetenschappen.  
  • Enige jaren werkervaring in soortgelijke functie.
  • Ervaring binnen het werkveld sport en bewegen is noodzakelijk.
  • Affiniteit met Aangepast Sporten en het werkveld.
  • Representatief, sociaal vaardig en communicatief sterk.
  • Analytisch vermogen, goed in staat onderzoeken uit te voeren, maar ook behaalde resultaten te analyseren en om te zetten tot nieuwe plannen en ideeën.
  • Ervaring in het werken met SPSS.
  • Gevoel voor verhoudingen.
  • Servicegerichte, klantgerichte en ondernemende instelling.  

Wat bieden wij
De projectleider komt in dienst van Sportservice Flevoland B.V. Wij bieden een goede werksfeer binnen een dynamische organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

De kandidaat wordt afhankelijk van opleiding en ervaring ingeschaald. Gezien de aard van de functie, dient er rekening mee te worden gehouden dat een klein deel van het werk in de avonduren en weekenden plaatsvindt (een paar keer per maand).

Voor meer informatie over de functie Projectleider Sportservice Flevoland kun je contact opnemen met Rudi Tuijn, directeur Sportservice Flevoland, 0320-25 11 13 of  tuijn@sportflevo.nl

Solliciteren?
Herken jij je in de functie? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie (t.a.v. Rudi Tuijn) middels een motivatiebrief en uitgebreid CV uiterlijk vrijdag 29 mei. Gesprekken vinden plaats in de week van 8 juni. Je kunt je sollicitatie sturen naar Joannette Klein via klein@sportflevo.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature Projectleider Sportservice Flevoland