Nieuws

Webinar Sportvoeding tijdens corona periode

De webinar Sportvoeding tijdens de corona periode van vrijdag 29 mei zit vol! Maar niet getreurd, bij voldoende deelnemers organiseren wij deze webinar nog een keer op woensdag 3 juni van 18.00 uur tot 19.00 uur.
 
We zitten momenteel in een vreemde tijd. En dat is zeker ook lastig voor een topsporter zoals jij, dat begrijpen we maar al te goed. De afgelopen maanden zijn er verschillende maatregelen van kracht geweest: van thuis trainen tot langzaamaan weer de normale routine van het trainen oppakken.
 
Dit vraagt ook wat van je eetpatroon. Hoe kun je voeding aanpassen als je minder of anders traint? En hoe zorg je ervoor dat je spiermassa kunt behouden en/of opbouwen? Voeding fluctueert aan de hand van je trainingen. Daarom is het belangrijk om een goed inzicht te krijgen in je voeding tijdens deze (opstart) periode. In deze online webinar kijken we naar de theorie achter voeding en training in deze tijd en gaan we concreet in op de praktijk vanuit jou! Praktische handvatten die jou helpen zo fit mogelijk te blijven.
 
De webinar wordt gegeven door sportdiëtiste Josette van Toor. Zij is gespecialiseerd in sportvoeding en één van de weinige sportdiëtisten in Nederland met het internationale Sports Nutrition diploma van het IOC. Vergelijkbare webinars heeft Josette ook gedaan met verschillende TeamNL sporters.
 
Datum: woensdag 3 juni 2020  
Tijd: 18.00 uur tot 19.00 uur
Locatie: Thuis achter je eigen laptop. Bij de bevestiging krijg je een link doorgestuurd
Kosten: Geen
Aantal deelnemers: Maximaal 12 deelnemers (vol = vol)
 

Webinar Sportvoeding tijdens corona periode

Reageer