Nieuws

Workshop grensoverschrijdend gedrag voor ouders, coaches & docenten

Wist je dat grensoverschrijdend gedrag het meest tussen sporters onderling plaatsvindt? En dat het in veel meer zit dan seksueel misbruik en fysiek geweld? Denk bijvoorbeeld aan pesten, foto's/berichten op social media, gekleineerd worden, onvoldoende rust krijgen, schreeuwen en aanrakingen in contactsport die voor de ander niet veilig voelen. 

Topsport Flevoland vind het belangrijk om dit onderwerp bespreekbaar te maken. Daarom nodigen wij jou uit om gratis deel te nemen aan de workshop grensoverschrijdend gedrag op maandagavond 23 mei van 20:00 uur tot 21:30 uur in het Topsportcentrum van Almere. 

Tijdens deze workshop zal Simone van der Bijl, lid van NL Sportpsycholoog, samen met jullie ingaan op wat grensoverschrijdend gedrag is en hoe het bespreekbaar te maken met je kind/sporter/leerling. Een eerste stap in het terugdringen van dit gedrag is namelijk bewustwording. Tijdens deze workshop is er ook ruimte om casuïstiek in te brengen.

Simone van der Bijl - Mind for Success   
Sportpsycholoog bij en eigenaar van Mind for Success, Simone van der Bijl, begeleidt veel topsporters en sporttalenten uit de sportwereld. Zowel als sportpsycholoog en traumapsycholoog wordt Simone in haar werk dagelijks geconfronteerd met de impact van grensoverschrijdend gedrag. Ook ouders en coaches weten Simone te vinden. 

Datum: Maandagavond 23 mei
Tijd: 20:00 uur - 21:30 uur (inloop vanaf 19:45 uur)
Locatie: Topsportcentrum Almere, Pierre de Coubertinplein 4
Kosten: Geen
Aantal deelnemers: Maximaal 30 deelnemers (vol=vol)


Bent u erbij? Meld je hier aan!

Workshop grensoverschrijdend gedrag voor ouders, coaches & docenten