Céline van Gerner, on the road to Rio

Céline van Gerner is in voorbereiding op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Zij wil u graag een exclusieve inkijk geven in haar reis naar Rio, zie hieronder haar verhaal en vraag om ondersteuning! 

Hallo, ik ben Céline van Gerner, topturnster uit de Noordoostpolder.

Mijn droom is om deze zomer met het nationale team mee te doen aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.
Om na Londen 2012 nogmaals deze droom te verwezenlijken bereid ik mij uiteraard zo goed als mogelijk voor met behulp van trainingen, coaching, fysiotherapie, materialen en voeding. Ik heb het talent, de fysieke en mentale conditie en vooral de drive om mijn droom te verwezenlijken. Wat ontbreekt, zijn financiële middelen. Daar kunt u mij bij helpen en ik doe hier ook graag iets voor terug!

Ik wil u graag het “Céline goes to Rio arrangement” aanbieden. Daarmee ondersteunt u mij en geef ik u een exclusief inkijkje in mijn reis naar Rio. Het arrangement bestaat uit twee en bij plaatsing zelfs drie onderdelen:

1)     De “TapaRio” benefietavond op 25 mei 2016

Tijdens de benefietavond in Restaurant Eindeloos op woensdag 25 mei 2016 neem ik u samen met mijn trainer Gerben Wiersma mee in mijn reis naar Rio de Janeiro. Wat moet ik doen om Rio te halen? Wat is de rol van de trainer in het traject? Hoe ga ik om met de druk om te presteren? Wat zijn mijn verwachtingen richting de kwalificatie en hoe kijk ik vooruit naar de Olympische Spelen? Daarnaast schuif ik bij de diverse tafels aan om individuele vragen te beantwoorden. Tijdens deze sfeervolle avond serveert Restaurant Eindeloos overheerlijke tapas (incl. een aantal drankjes). 

2)     Ervaar de ambiance van het kwalificatietoernooi

Op zaterdag 9 juli vindt in Heerenveen het laatste kwalificatiemoment voor de Olympische Spelen plaats. Voor mij een thuiswedstrijd, omdat ik daar iedere dag train. Met elf turnsters strijd ik om vijf toegangsbewijzen. Het moment dus waarop ik me definitief moet kwalificeren voor Rio. Ik nodig u uit om hierbij aanwezig te zijn. Gezamenlijk vertrekpunt van die dag is Restaurant Eindeloos. Na koffie/thee met iets lekkers en een “broodje Céline” voor onderweg, vertrekt u met een touringcar naar Heerenveen. Vanaf de tribune maakt u de kwalificatie live mee. Precieze tijdstip van vertrek volgt later. Uiteraard hoop ik dat ik mij op deze dag definitief plaats voor Rio. Na afloop wordt u weer naar Emmeloord teruggebracht. 

3)     De After Rio Party (datum nog niet bekend)

Als ik mij kwalificeer voor Rio en ik heb de Olympische Spelen mee mogen maken, wil ik dat graag met u vieren. Tijdens de After Rio Party blik ik met u terug op mijn Olympische Spelen en vertel ik u over mijn ervaringen. Wie weet kan ik u een medaille laten zien. Deze feestelijke bijeenkomst vindt plaats onder het genot van een lekker drankje en hapje.

Ik hoop dat u na het lezen van het ”Céline goes to Rio arrangement” enthousiast bent geworden en mij wilt ondersteunen. Het arrangement kost € 150 per persoon (incl. BTW).  U kunt zich voor 18 mei aanmelden door een mail te sturen naar sponsoring@celinevangerner.nl Rick van den Bos of Ronald Lamsma neemt dan contact met u op. Zij ondersteunen mij op het gebied van sponsoring in mijn reis naar Rio. Hopelijk tot ziens op 25 mei!

Met een sportieve groet,
Céline van Gerner