Online mentale training 'Top in je Kop'

Topsport Flevoland organiseert regelmatig cursussen en informatie bijeenkomsten voor sporttalenten. In december is de cursus Top in je Kop van start gegaan; een drie avonden durende training waarbij een groep sporttalenten zowel online als in de praktijk bezig zijn mentaal sterker te worden. Deze training wordt verzorgd door sportpsycholoog Mark Schuls.

Om meer sporttalenten de kans te geven mentaal sterker te worden, hebben wij in samenwerking met Mark besloten sporttalenten een speciale aanbieding te doen. Mark heeft de online module Top in je Kop ontwikkeld, die jij als sporttalent numet een flinke korting kunt aanschaffen.

In deze unieke online training leer je in negen stappen vaardigheden aan die nodig zijn op weg naar de top. Hiervoor doe je opdrachten achter de computer en krijg je oefeningen om toe te passen in je sport. Je kunt meer over de training lezen op www.topinjekop.nl en er een gratis demo aanvragen. 

Wil jij deze online mentale training volgen?
Surf dan snel naar  http://www.tiptop-sport.nl/product/top-in-je-kop/ en vul bij het afrekenen de kortingscode ‘topsportflevoland’ in (zie screenshot hieronder). De eerste vijf sporters die de training kopen, krijgen 50% korting, waardoor je slechts €39,95 voor de volledige training (brons, zilver en goud) betaalt, in plaats van €79,95. De korting wordt automatisch verwerkt. 

 

Let op! Deze actie geldt alleen voor de eerste vijf talenten die de code verzilveren, daarna kan de code niet meer gebruikt worden. Dus als je interesse hebt, wees er dan snel bij!