Sportbegeleiding

Topsport Flevoland vindt het belangrijk dat je in een krachtsportcentrum op verantwoorde wijze traint. Wij hebben een selectie gemaakt van centra die topsporters/sporttalenten op een goede manier begeleiden. Zowel voor de A, B en HP sporters als ook voor de Internationale talenten (IT) en de Nationale talenten (NT) zijn de abonnementen gratis. Voor talenten met een Belofte status of een regio status (FT) bedragen de kosten € 20,- per maand voor een onbeperkt abonnement. Mocht je gebruik willen maken van één van deze krachtsportcentra, meld ons dit dan door het sturen van een mailtje.

Mobility Gym

Mobility Gym wil een begrip worden in de vrijetijdsbranche welke voor een breed publiek, in alle leeftijdscategorieën, individueel en in gezinsverband, (top)sport en ontspanning bereikbaar maakt. Daarvoor biedt zij in een veilige omgeving zoveel mogelijk sport- en ontspanningsfaciliteiten met professionele begeleiding, waarbij parkeergelegenheid en ruime openingstijden de bereikbaarheid vergroten. Mobility Gym is daarbij steeds op zoek naar de nieuwste en meest verantwoorde methodes om lichaam en geest fit te houden.

Voorheen heette Mobility Gym het Preventiecentrum. Hier vindt nu een nauwe samenwerking plaats.

website Mobility Gym
© Mobility Gym
Leisure World Fitness

Leisure World Fitness in Dronten onderscheid zich van andere sportscholen onder andere door:

  • Personal Training - onverdeelde aandacht/tijd van een deskundig Personal Trainer
  • Milon Circle – binnen 35 minuten vijftien keer meer vetverbranding
  • Five – vermindert en geneest lichte tot heftige pijn en werkt preventief
  • FastFit – onder begeleiding van een fitnesscoach train je met maximaal acht anderen op jouw eigen niveau. In minder tijd, meer resultaat
  • Fitness & Groepslessen – zowel alleen als in groepsverband

Waar je ook voor gaat, bij Leisure World Fitness haal je altijd je doelstelling.

Website Leisure World Fitness
© Leisure World
ProActief Almere

Bij ProActief Almere krijg je unieke en persoonlijke begeleiding passend bij jouw leefstijl, een op maat gemaakt trainingsschema en kun je deelnemen aan groepslessen. Het is allemaal inbegrepen in je lidmaatschap bij ProActief Fitness.

 

website ProActief
© ProActief
Fit Fun Emmeloord

Met de persoonlijke begeleiding van Fit Fun Emmeloord behaal jij efficiënt jouw doel. De ervaren fitnesscoaches leggen de apparatuur aan je uit waarna je zelfstandig aan de slag kunt met onze cardioapparatuur, veelzijdige krachtapparaten, cardio-apparatuur en losse trainingsmaterialen. 

Je fitnessdoelen halen kan op vele manieren. Bijvoorbeeld met individueel fitness. Werk aan je cardio of spierkracht met de beste apparatuur. Daarnaast krijg je de beste begeleiding en een fitness schema op maat, om jouw het gewenste resultaat te laten behalen! Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor persoonlijke begeleiding: Hoe belangrijk is het behalen van je doelstelling voor jou? Wil je met optimale persoonlijke begeleiding je doelstellingen behalen?  Fit Fun Health & Racketclub heeft de oplossing voor jou. Optimale begeleiding en 100% persoonlijke aandacht met Personal Training.

Website Fit Fun Racketclub
© Fit Fun Racketclub
Altius Zeewolde

Ben je op zoek naar een trainer/coach die jou verder kan helpen met je trainingsschema en/of voedingsplan, specifiek afgestemd op jouw situatie? Dan werkt Topsport Flevoland op dit gebied samen met Altius Fysiotherapeutisch Test & Trainingscentrum.

Website Altius Zeewolde