Topsport Flevoland.nl - Sydney de Jong (omkeren) WEB.jpg

Wat bieden onze topsporters?

Bekijk hier de verschillende activiteiten die wij u kunnen aanbieden. Welke activiteit is het meest geschikt voor uw organisatie? Samen met onze topsporters proberen wij u een zo passend mogelijk aanbod te doen. Sportclinics, presentaties, demonstraties en workshops behoren tot de mogelijkheden.

Sportclinic

Een sportclinic is de ideale manier om mensen op een informele manier actief met elkaar in contact te brengen. Het is een unieke gelegenheid om te werken aan teambuilding en motivatie. Een sportclinic bestaat uit het actief beoefenen van een bepaalde sport! Binnen de sportclinic zal duidelijk gemaakt worden hoeveel raakvlakken het uitoefenen van topsport en het uitoefenen van een bedrijfsfunctie hebben.

Presentatie

Een sporter zal binnen zijn/haar presentatie een aantal boeiende thema’s aansnijden. Op een interactieve manier zullen uw relaties en medewerkers worden meegenomen met de ervaringen en verhalen van de spreker. Daarnaast kan er een link worden gelegd met het bedrijf.

Demonstratie

Binnen de demonstraties kunt u het werk van de professionals een keer van dichtbij bekijken. De topsporter zal een voorstelling geven van de sport die hij/zij in het dagelijks leven urenlang beoefent. U zult versteld staan van de kwaliteit van de sportbeoefening. Een demonstratie kan worden ingezet voor het trekken van publiek en promotiemiddelen voor uw bedrijf.  

Workshop

Binnen een workshop worden de deelnemers geïnformeerd en worden specifieke vaardigheden aangeleerd op het gebied van een bepaald thema waarin sport een rol kan spelen. De workshop kan bestaan uit een actief of passief gedeelte. Daarbij kunnen verschillende thema’s centraal staan. Deelnemers zullen worden geactiveerd, er moet binnen de workshops goed worden meegedacht.

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

 

Direct naar

Contactpersoon

Topsport Flevoland.nl - Rudi Tuijn.jpg

Rudi Tuijn

Directeur