Vertrouwenspersoon voor een veilige sportomgeving

Vertrouwenspersoon voor een veilige sportomgeving

De vertrouwenspersoon is bedoeld voor slachtoffers, beschuldigden en andere melders die te maken krijgen met grensoverschrijdend gedrag in de sport. Simone is naast vertrouwenspersoon ook prestatie- en sportpsycholoog voor Mind for Success en tevens traumatherapeut. Ze kan een luisterend oor bieden en je helpen zoeken naar een oplossing. De gesprekken met de vertrouwenspersoon zijn altijd vertrouwelijk. In de meeste gevallen is er sprake van geheimhouding, tenzij er gevaar dreigt of een dwingende reden is om de geheimhouding te doorbreken. Dit wordt ten allertijden besproken met jou als melder.

Wil je als sportvereniging (Breedtesport, RTC of topsport) meer informatie en/of hulp bij het creëren/onderhouden van een veilig sportklimaat? Ook dan kun je terecht bij onze vertrouwenspersoon Simone van der Bijl. Zij adviseert in het preventieve beleid en geeft voorlichting/workshops omtrent grensoverschrijdend gedrag voor zowel trainers/coaches als atleten.

Zit je ergens mee?
- Neem contact op met sportpsycholoog en tevens onze vertrouwenspersoon Simone van der Bijl
Bel/ App naar 0652569694, mail naar info@mindforsuccess.nl of vul het contactformulier hieronder in.

Naast ons vertrouwenspersoon kun je ook contact opnemen met het vertrouwenspunt van NOS*NSF. Ook hier kan je vragen stellen of meldingen doen die te maken hebben met grensoverschrijdend gedrag.
- Bel het Centrum Veilige Sport: 0900- 202 55 90 (gratis telefoonnummer, werkdagen 08.30-17.30) 
- Anoniem contact via SpeakUp
- Chat buiten contacturen via Centrum Veilige Sport
- Kijk op www.centrumveiligesport.nl voor meer informatie.