Rudi Tuijn

Directeur

T:    06 - 23 77 13 66
E:   
tuijn@sportflevo.nl

Rudi is directeur/bestuurder van Sportservice Flevoland. Naast het aansturen van de organisatie, is Rudi ook verantwoordelijk voor Topsport Flevoland: een provinciaal steunpunt voor topsport en talentontwikkeling. Rudi neemt deel aan het dagelijks bestuur van Sportkracht12, deze wordt gevormd door vier directeuren van provinciale sportraden uit de verschillende regio's. Sportkracht12 is een samenwerkingsverband van alle provinciale sportorganisaties. 

© Mathilde Dusol
Kenny Kersjes

Stagiair

T:    0320 - 25 11 13
E:   
kersjes@sportflevo.nl

Kenny is voor de periode van september 2019 - augustus 2021 stagiair bij onze organisatie. Kenny volgt de master Sportbeleid/Sportmanagement bij de Universiteit Utrecht en zal tijdens zijn stageperiode actief zijn binnen de thema's Aangepast sporten, Evenementen, Kernsporten en Topsport. 

© Mathilde Dusol
Robbert Bonsink

Projectleider

T:  06 - 14 77 23 13
E: 
bonsink@sportflevo.nl

Robbert houdt zich bezig met de kernsporten Hardlopen en Watersport én is aanspreekpunt voor de regionale trainingscentra binnen Topsport Flevoland. Hij brengt lokale partijen bij elkaar en gaat samen met hen aan de slag de kernsporten beter toegankelijk en zichtbaarder te maken. Robbert wordt daarnaast ook ingezet bij projecten in opdracht van gemeenten en/of landelijke organisaties. Voorbeelden hiervan zijn: Verduurzamen van sportclubs en het Volwassenenfonds.

© Mathilde Dusol
Mandy van Bleijswijk

Projectmedewerker

T:  0320 - 25 11 13
E: 
bleijswijk@sportflevo.nl

Mandy heeft als projectmedewerker in vrijwel alle projecten een actieve rol. Van het organiseren van een cursusavond voor topsporters tot het onderhouden van onze social media kanalen. Ook is zij verantwoordelijk voor de financiele administratie. Heeft u vragen over een factuur of betaling? Mail dan naar administratie@sportflevo.nl 

 

© Mathilde Dusol