Workshop 'Bouw je eigen sportmerk'

Topsport Flevoland organiseert op dinsdag 11 april de workshop ‘Bouw je eigen sportmerk’. Tijdens een interactieve workshop krijg je antwoord op vragen met betrekking tot sponsoring: Jouw topsport bekostigen, hoe doe je dat? Hoe zet jij jezelf als merk in de sportwereld neer? Wat is sponsoring eigenlijk? Waar letten sponsoren op en wat heb jij sponsoren te bieden?

De workshop wordt gegeven door Sportvibes. Sportvibes is een sportmarketingbureau dat passie voor sport, creativiteit, kennis van digitale media, event management en sportexploitatie combineert. Zij werken met grote merken zoals Coca-Cola, Red-Bull en Nike. In een paar uur leer je hoe jij de aandacht naar jezelf als sporter trekt, hoe je sponsoren vindt en, als je ze gevonden hebt, aan je bindt.

De workshop bestaat uit twee delen:

  • Het eerste deel is gericht op sponsoring: wat is het, hoe stel je een sponsorplan op, uit welke elementen bestaat zo’n plan en welke prijs kun je vragen;
  • In het tweede deel wordt gekeken naar hoe je op een slimme manier social media kanalen kunt gebruiken om jezelf zichtbaar te maken voor sponsoren: wat is het belang van actief zijn op social media, welke social media zet je wanneer in en wat is voor sponsoren van belang;

Programma:

16.30 uur             Inloop en foto (trek je sportkleren aan en neem eventuele sportattributen mee!)
17.05 uur             Workshop sponsoring deel 1
18.00 uur             Pauze (soep en broodjes)
18.15 uur             Workshop sponsoring deel 2
19.00 uur             Workshop social media en sponsoring
21.00 uur             Einde 

Wanneer:          Dinsdag 11 april 2017
Waar:                   De nieuwe Bibliotheek, Stadhuisplein 101, Almere
Voor wie:           Sporters met een topsportstatus van 16 jaar en ouder
Opmerking:     Het is een interactieve workshop waarbij het geleerde meteen in de praktijk gebracht wordt. Neem een mobiele telefoon of laptop mee.

Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden en wij zorgen voor soep en broodjes.

In verband met de grote hoeveelheid reacties is de aanmelding reeds gesloten. Maar houd onze website en Facebookpagina in de gaten want eind mei, begin juni wordt er weer een cursus Voedingsadvies georganiseerd. Details hierover volgen zo spoedig mogelijk.