Nieuws

Ben of ken jij een sporttalent uit de gemeente Zeewolde of Noordoostpolder? Dan kan dit bericht jou misschien verder helpen!  

Ook voor een talent/topsporter zoals jij, zijn het momenteel gekke tijden. Sporttoernooien, evenementen, wedstrijden en sommige trainingen gaan niet door. Dat is begrijpelijk in de situatie waarin we momenteel zitten. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat het als sporter wel je hele seizoen en planning op de kop zet. Piekmomenten en trainingsstages zullen helaas bij velen van jullie (deels) niet doorgaan. En er zit maar één oplossing op, zoveel als mogelijk door gaan met trainen om fit te blijven. Zodat als het sportseizoen weer verder gaat, je optimaal fit bent.

Maar niet iedereen zal de juiste sportmaterialen thuis tot zijn/haar beschikking hebben. Daarom willen we jullie wijzen op het Flevolands Talentenfonds. Dit is een fonds dat onder andere mogelijk gemaakt wordt door de Provincie Flevoland en de Flevolandse gemeenten. Voor zowel de gemeente Zeewolde als Noordoostpolder is er nog ruimte om 3 tot 4 talenten te kunnen ondersteunen met een bijdrage. Het Flevolands Talentenfonds is een fonds voor topsporters en sporttalenten met een NOC*NSF erkende status. Eén keer per jaar kunnen deze topsporters en sporttalenten via dit fonds subsidie krijgen voor bijvoorbeeld een trainingsstage, een belangrijk sporttoernooi, medische begeleiding of specifieke sportmaterialen.

Ben jij of ken je een sporttalent met een Belofte-, Nationaal Talent- of Internationaal Talentenstatus, dan kun je nog voor dit jaar een aanvraagformulier voor het Flevolands Talentenfonds opvragen. Na controle en beoordeling van jouw aanvraag krijg je via de mail een bericht of en zo ja voor welk bedrag jij een bijdrage ontvangt. Stuur een mail naar info@sportflevo.nl voor het opvragen van het aanvraagformulier. Bekijk de website voor meer informatie en voorbeelden van andere talenten.

 

Ben of ken jij een sporttalent uit de gemeente Zeewolde of Noordoostpolder? Dan kan dit bericht jou misschien verder helpen!