Nieuws

TeamFlevo en hun road to the Olympics

Flevoland heeft heel wat topsporters grootgebracht. De provincie biedt ruimte om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheden voor sporters in deze jonge provincie zijn legio. En dit geldt voor zowel breedte- als topsport. Bijna alle sporten zijn wel terug te vinden in verenigingen binnen de provincie en de talentvolle sporters kunnen terecht bij één van de maar liefst zeven Regionale Training Centra (RTC) die Flevoland rijk is.

Flevoland mag trots zijn op ‘onze’ Flevolandse toppers en daarom heeft Sportservice Flevoland een selectie gemaakt van oud-olympisch gedienden, tot jong talent in opmars naar de Spelen in Tokyo: TeamFlevo. Al deze sporters hebben een eigen verhaal en zijn geboren en/of getogen in Flevoland. Met deze verhalen wil Sportservice Flevoland inspireren en uitstralen dat wij trots zijn op onze provincie. Want een deel van dit team gaat straks strijden (of heeft gestreden) voor een medaille of is op een andere manier betrokken (geweest) bij de Olympische Spelen.

#vuurvoorflevoland
TeamFlevo is te volgen op social media met #vuurvoorflevoland. Het beeldmerk is ontworpen met een knipoog naar de Olympische Spelen: vuur en passie. En dat hebben de TeamFlevo sporters! Ze zijn allemaal op een bijzondere manier in beeld gebracht, op een speciale plek in Flevoland waar zij iets mee hebben. Bekijk welke sporters in TeamFlevo zitten en lees hun verhalen op teamflevo.nl.

 

 

TeamFlevo en hun road to the Olympics