Nieuws

Weer winst voor Ryan Nijboer!

Tennisser Ryan Nijboer uit Dronten heeft in Spanje weer een toernooi gewonnen: de ITF Men F23. In dit toernooi, dat van 4 t/m 11 september in Madrid Spanje werd gehouden, trof Ryan een sterk deelnemersveld. “Spanje is één van de sterkste tennislanden en omdat het in Madrid gespeeld werd, was de concurrentie groot”, vertelt Ryan. Voorafgaand aan dit toernooi en als voorbereiding op de toernooien die nog gaan komen, heeft Ryan een intensief trainingsprogramma gevolgd. “Ik speel nog een paar toernooien in Spanje op gravel en daarna ga ik over op hardcourt. Het niveau wat ik in Madrid heb laten zien, ga ik proberen door te trekken naar de toernooien die nog gaan komen”, aldus een gedreven Ryan.

Net zoals vele andere sporttalenten uit Flevoland heeft Ryan een bijdrage aangevraagd en gekregen uit het Flevolands Talentenfonds. Flevolandse topsporters en sporttalenten met een NOC*NSF status kunnen één keer per jaar een bijdrage uit dit fonds aanvragen. Voor incidentele extra uitgaven die de sporter niet zelf of uit andere bronnen gefinancierd krijgt. Ryan: “Ik ga deze bijdrage gebruiken voor het bespannen van mijn rackets, reis- en verblijfkosten en inschrijfgeld”.

Het Flevolands Talentenfonds wordt mede mogelijk gemaakt door alle Flevolandse gemeenten. Denk je dat jij ook voor een bijdrage in aanmerking komt? Meer informatie en het aanvraagformulier vind je op hier.

Weer winst voor Ryan Nijboer!