Nieuws

Wist je dat je als topsportpashouder met korting kunt winkelen bij KLIF18? 

Al jaren is mode- en sportwinkel  KLIF18, als partner van Topsport Flevoland, de specialist op het gebied van kleding voor topsporters en talenten. Wij spraken KLIF18:

"KLIF18 bestaat uit drie winkels: twee functionele sportwinkels en een grote modezaak. Je vindt KLIF18 op Urk en in Dronten. Aan de rand van de haven van Urk staat de modewinkel met de mooiste merken voor dames en heren. Aan de overkant van de straat vind je KLIF18 SPORT waar het hart van elke sportieveling sneller van gaat kloppen. De tweede sportwinkel van Klif18 ligt in het centrum van Dronten.

20 procent korting
Bij alle drie winkels krijg je op vertoon van jouw topsportpas maar liefst 20 procent korting op de gehele collectie. Dus ook op onze mode-collectie! Zo zie jij er tijdens én na het sporten op je best uit."

Op Urk vind je de modewinkel aan Klifweg 18 en de sportwinkel aan Klifweg 13. In Dronten is de sportwinkel te vinden aan het Ruim 35.

Meer informatie vind je op www.KLIF18.nl en volg de drie winkels op Instagram voor de laatste mode en de allerleukste acties:
https://www.instagram.com/KLIF18/
https://www.instagram.com/klif18sport/
https://www.instagram.com/klif18sportdronten/

Wist je dat je als topsportpashouder met korting kunt winkelen bij KLIF18?