Wie zijn wij

Topsport Flevoland bestaat uit een groep enthousiaste partners die onder aanvoering van Sportservice Flevoland werken aan de ontwikkeling van topsport in Flevoland. Actieve talentontwikkeling en begeleiding staan hierbij hoog op de agenda. Wij bieden een breed en kwalitatief hoogstaand ondersteuningsaanbod voor de Flevolandse topsporters waardoor zij zich nog meer kunnen focussen op hun sport. Het Flevolandse bedrijfsleven betrekken we nadrukkelijk bij de topsport in onze provincie door onder andere matches te maken tussen sporters en bedrijven.

Regionale Topsport Organisatie

Om te zorgen dat talenten en topsporters in Nederland het optimale uit hun sportcarrière kunnen halen, heeft NOC*NSF zeven Regionale Topsport Organisaties (RTO) opgericht. RTO Noord-West is een samenwerking tussen het Olympisch Netwerk Noord-Holland, Topsport Amsterdam en Topsport Flevoland.

Werken bij Topsport Flevoland

Topsport Flevoland en Sportservice Flevoland zijn regelmatig op zoek naar nieuwe talentvolle medewerkers. Geïnteresseerd? Hou deze pagina dan in de gaten voor openstaande vacatures. Tevens zijn we met enige regelmaat op zoek naar enthousiaste studenten die een uitdagende stageplek zoeken.

Team

Topsport Flevoland.nl - fr161025 ssf 4209 hr miranda  .jpg

Miranda Pankl

Projectleider/Communicatiemanager

Topsport Flevoland.nl - Mandy van Bleijswijk 2017.JPG

Mandy van Bleijswijk

Projectmedewerker

Topsport Flevoland.nl - Rudi Tuijn.jpg

Rudi Tuijn

Directeur

Kenny Kersjes

Stagiair

Robbert Bonsink

Projectleider