Wij hebben goede afspraken met (top)sportpsychologen die VSPN zijn geaccrediteerd. Sportpsychologie wordt niet 100% vergoed door de zorgverzekering, een deel van de kosten komt bij de sporter zelf terecht. Mocht jij gebruik willen maken van één van onze sportpsychologen, dan kan dat op doorverwijzing van Topsport Flevoland.

High Performance Academy

De High Performance Academy geeft trainingen en individuele coaching in high performance. Je leert vaardigheden om succesvol te blijven presteren onder alle omstandigheden. Maar ook hoe je de best mogelijke resultaten boekt en hoe jij jouw leven (nog) beter inricht. De trainingen worden in kleine groepen gegeven met gelijkgestemden omdat de ervaring leert dat je sneller leert met en van elkaar dan alleen.De High Performance Academy geeft trainingen en individuele coaching in high performance. Je leert vaardigheden om succesvol te blijven presteren onder alle omstandigheden. Maar ook hoe je de best mogelijke resultaten boekt en hoe jij jouw leven (nog) beter inricht. De trainingen worden in kleine groepen gegeven met gelijkgestemden omdat de ervaring leert dat je sneller leert met en van elkaar dan alleen.

Website High Performance Academy
© Kelly Dekker
TipTop Sport

Voor sporters die het maximale uit zichzelf willen halen, biedt sportpsycholoog Mark Schuls training om mentaal sterker te worden. Geen psychologie van de koude  grond, maar professionele begeleiding om sportpsychologie structureel praktisch toe te passen. Dit kan zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast biedt Mark talenten ook een online training: Top in je Kop.

Website TipTop Sport
© Mark Schuls
Bureau Optimaal Presteren

Bureau Optimaal Presteren biedt psychologische programma’s onder andere bestaande uit bevordering van mentale weerbaarheid. Maar ook bijvoorbeeld loopbaancoaching. De programma’s geven praktische handvatten vanuit wetenschappelijke basis, verlichten psychische klachten en bevorderen mentale gezondheid.

Website Bureau Optimaal Presteren
© Bureau Optimaal Presteren
TOP|CC

TOP|CC is vormgegeven naar visie en ervaring van Ruben C. Dekker en richt zich op pieken op het juiste moment. Het gaat om bevlogenheid, het creëren van mentale kracht en het benutten van mogelijkheden. Door de jaren heen is de betekenis van het mentale aspect veranderd van een randvoorwaarde naar een van de belangrijkste pijlers van presteren. Kortweg is sportpsychologie het onderzoek naar gedrag en praktisch gebruik van psychologische principes in een (top)sportsetting. Het wordt gebruikt om de prestatie van een atleet, coach of team te optimaliseren. Om het maximale uit jezelf of team te halen.

Website TOP|CC
© TOP|CC