Wij hebben goede afspraken met (top)sportpsychologen die officieel erkend zijn. Sportpsychologie wordt niet 100% vergoed door de zorgverzekering, een deel van de kosten komt bij de sporter zelf terecht. Mocht jij gebruik willen maken van één van onze sportpsychologen, dan kan dat op doorverwijzing van Topsport Flevoland.

High Performance Academy

Het is enorm frustrerend als je weet dat je iets kunt en het er niet uitkomt wanneer het er om gaat. Ik leer je graag hoe je op belangrijke momenten en onder lastige omstandigheden de best mogelijke resultaten boekt. Ook kijk ik naar hoe je je leven (nog) fijner inricht. Je bent tenslotte meer dan je prestaties. Bij de High Performance Academy leer je vaardigheden rondom de psychologie van presteren. We geven trainingen en individuele coaching en werken met Acceptance & Commitment Training (ACT): een effectieve, innovatieve en evidence-based methode. Thema's zijn vaak: Omgaan met spanning, verwachtingen en hoge druk, omgaan met teleurstelling en succes, zelfvertrouwen, twijfels en onzekerheid, impostorfenomeen, perfectionisme, doelen, waarden en commitments, gewoontes en rituelen, zelfzorg en balans, focus en flow.

Website High Performance Academy
© Kelly Dekker
Mind for Success

“Onder alle omstandigheden in staat zijn je mentale battle te winnen, dat is wat Mind for Success jou biedt.”

Met Mind for Success zet Simone individuen en teams in hun kracht door samen met hen belemmerende patronen op te sporen, uit te dagen en te doorbreken. Het sleutelwoord hierbij is stress. Zonder stress kun je je grenzen niet opzoeken en geen prestaties leveren. Maar wanneer je geen ontspanning tegenover stress zet raak je overtraind en bij een overload aan stress kun je getraumatiseerd raken. Je kunt bij Mind for Success terecht als je opzoek bent naar een specialist in talentontwikkeling. Mind for Success gelooft dat het neerzetten van je ultieme topprestatie, het winnen van je mentale battle is. En daar gaat Simone je bij helpen.

Website Mind for Success
© Simone van der Bijl