Nieuws

Workshop 'Is dit jouw grens of mijn grens'?

Topsport Flevoland nodigt jou uit voor de workshop 'Is dit jouw grens of mijn grens?' op maandagavond 27 juni van 19:00 uur - 20:30 uur in het Topsportcentrum Almere.

Vind jij je sport ook wel eens minder leuk? Omdat je bijvoorbeeld geplaagd wordt of omdat er in jouw team wel eens dingen gezegd worden die jij niet altijd prettig vindt? Het zijn voorbeelden waarvan mensen niet altijd bewust zijn wat dat met de ander doet.

Als sport talent heb je een droom, een doel waar je alles voor over hebt. Dat is mooi! Maar het kan je ook blind maken voor situaties die misschien niet oké zijn. Wat is er normaal? Wat hoort bij de sport en wat niet? Want weet jij bijvoorbeeld het verschil tussen plagen en pesten?
 
Simone van der Bijl - Mind for Success
Sportpsycholoog Simone van der Bijl, begeleidt topsporters en sporttalenten uit de sportwereld. Haar doel is om mensen in hun kracht zetten. Simone voert veel gesprekken met topsporters, talenten en verenigingen over dagelijkse situaties die met grenzen en omgangsvormen te maken hebben. In een setting van sporters onder elkaar, gaat Simone je op een laagdrempelige manier helpen te herkennen wanneer iets grensoverschrijdend is. Zo kun jij zo goed mogelijk blijven presteren en blijft sporten leuk.

Datum: Maandagavond 27 juni
Tijd: 19:00 uur - 20:30 uur
Inloop: Vanaf 18:45 uur 
Locatie: Topsportcentrum Almere, Pierre de Coubertinplein 4 Almere
Kosten: Geen
Aantal deelnemers: Maximaal 20 deelnemers (vol=vol)

Ben jij erbij? Meld je hier aan!

Workshop 'Is dit jouw grens of mijn grens'?