Nieuws

Workshop media training

De volgende workshop van dit jaar staat gepland op woensdag 22 mei. Deze avond zal het thema media training centraal staan. Met een A, B, IT, NT of FT-status ben je van harte welkom om bij deze gratis workshop aan te sluiten! Deze vindt plaats in Lelystad (kantoor Sportservice Flevoland, Het Ravelijn 50, 8233 BR in Lelystad). We starten om 19:00 uur en rond 21:00 uur ronden we de avond af.

Mocht je bij eerdere workshops van Topsport Flevoland zijn aangesloten, is dit een mooi vervolg op de workshops ‘Personal Branding’ / ‘Social Media’ / ‘Sponsoring’. Als je hier niet bij bent geweest, ook geen probleem, dan is aansluiten nog steeds een meerwaarde. Deze keer gaan we in op:  

  • Hoe sta je de media te woord?
  • Hoe wil je overkomen?
  • Hoe kun je dit oefenen?
  • Hoe zet je social media in?

We worden hierbij geholpen door Naomi Bönker. Zij is werkzaam als persvoorlichter bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU). Daarnaast heeft zij gewerkt als sportjournalist bij een grote landelijke krant. Naomi gaat ons helpen om inzicht te krijgen hoe jezelf te presenteren op social media, maar ook hoe je een goed interview houdt met de media. 

De uitnodiging hiervan zit als het goed is in je e-mail maar je kunt je ook hier aanmeldenZien we jou op 22 mei?

Workshop media training