Nieuws

EK badminton - Brons voor Seinen, ervaring voor Odijk

Cheryl Seinen

Cheryl Seinen, in Nederland uitkomende voor BV Almere, heeft samen met haar dubbelpartner Debora Jille brons gewonnen op het EK badminton in Saarbrücken. In de halve finale bleken de Franse dames sterker dan Jille/Seinen. Geen schande om van de uiteindelijke Europese kampioenen verloren te hebben. 

Voor Seinen was het bovendien haar laatste wedstrijd als professioneel badmintonster, wat het duel een extra lading gaf, zo vertelde ze tegen de NOS. "Het was emotioneel, ik denk dat dat er ook wel uit kwam aan het einde. Aan het einde zeiden we tegen elkaar: laten we nog maar een beetje lachen op het veld. Toen lukte er ook nog een trickshot, dat was wel mooi."

Cheryl, gefeliciteerd met je prachtige carrière! 

Diede Odijk

De Almeerse Diede Odijk en haar dubbelpartner Iris Van Leijsen wisten een mooie ervaring op te doen. Zo stonden ze als match of the day, op het Centercourt tegen de als 5e geplaatste Duitse favoriete dames Efler/ Lohao. De ambiance op het Centercourt was super, het was fantastisch georganiseerd, kortom een ervaring om nooit te vergeten!

Als kind van de club is Diede Odijk als klein meisje begonnen bij BV Almere en heeft de gehele jeugdopleiding doorlopen. Fantastisch om te zien waar ze nu staat!

EK badminton - Brons voor Seinen, ervaring voor Odijk