Nieuws

De aftrap en beste wensen voor een fantastisch nieuw (sport)jaar!

Het nieuwe jaar wordt door Kimberly Kalee en Felix de Wit groots afgetrapt. Het EK baanwielrennen in Apeldoorn staat op het punt van beginnen en over een ruime week starten de Jeugd Olympische Spelen in Gangwon (Zuid-Korea).

Jeugd Olympische Spelen
De vierde editie van de Jeugd Olympische Winterspelen wordt van 19 januari t/m 1 februari gehouden in de Zuid-Koreaanse provincie Gangwon. Het evenement speelt zich af in de steden Pyeongchang en Gangneung, waar in 2018 ook de Olympische Winterspelen werden gehouden.

De beste wintersporters van de wereld in de leeftijd van 14 tot en met 18 jaar oud zullen gaan strijden om de medailles. Felix de Wit uit Dronten zal Nederland vertegenwoordigen in het onderdeel skeleton! 

Omroep Flevoland maakte een item met Felix in aanloop naar de Jeugd Olympische Spelen. Je bekijkt het hier.

EK Baanwielrennen
Van 10 t/m 14 januari vindt in Omnisport Apeldoorn het Europees kampioenschap baanwielrennen plaats. Kimberly Kalee zal op haar eerste senioren elite EK starten op de 500 meter. Hoe gaaf is dat, starten in eigen land!

Het EK baanwielrennen in Apeldoorn is goed te volgen. Alle informatie over het evenement lees je hier

Wij wensen Felix en Kimberly veel succes!

Daarnaast wensen wij jullie allen een fantastisch nieuw (sport)jaar toe! Dat er nieuwe kansen mogen ontstaan en dromen vervuld mogen worden.

De aftrap en beste wensen voor een fantastisch nieuw (sport)jaar!