Nieuws

Kick-off Flevolands Talent Programma

Als topsporter verzamel je tijdens je carrière onwijs veel kennis en kunde. Niet alleen op sporttechnisch gebied, maar juist ook competenties en skills die je nog je hele leven in kunt zetten. Ze zijn alleen niet altijd even tastbaar...

Om talentvolle sporters tijdens en na hun sportcarrière te helpen met het inzicht verkrijgen in hun eigen unieke competenties en hoe je die (nu al) in kunt zetten, zijn wij vanuit Topsport Flevoland het Flevolands Talent Programma gestart. Waarom? Omdat topsporters de samenleving verrijken en inspireren. Maar ook om waardevolle kennis en ervaring te “bewaren” voor Flevoland!

Tijdens dit programma, dat mogelijk gemaakt wordt door de Provincie Flevoland, staat persoonlijke groei voorop. Praktisch gezien gaan de sporters aan de slag met het bouwen van hun eigen brandbook. Ze wisselen kennis, kunde en ervaring uit met elkaar. Bo Kramer is als mentor aanwezig en zal de sporters begeleiden en een luisterend oor bieden. 

Voor het bouwen van hun eigen brandbook komt Vincent de Vries van Match en Fit meerdere sessies verzorgen. Ook Flevolandse bedrijven en ondernemers zijn enthousiast en willen bijdragen! Zo zijn G-TEC en Recruit a Student ingestapt en gaan zij op hun manier een bijdrage leveren aan de route die de sporters afleggen. 

Op vrijdag 5 april was de eerste bijeenkomst, met daarbij aanwezig gedeputeerde Harold Hofstra. De kick-off stond verder vooral in het teken van verwachtingen schetsen met elkaar, inspiratie en teambuilding. 

De dag eindigde met het delen van een woord die de dag weergaf en waar ze mee naar huis gingen. Een kleine greep: Identiteit, uniek, veiligheid, koers, samen, inspiratie en fanatiek.

Wij kijken alweer uit naar de volgende samenkomst!

Kick-off Flevolands Talent Programma