Nieuws

FLEVOLANDS TALENT PROGRAMMA

Als topsporter verzamel je tijdens je carrière onwijs veel kennis en kunde. Niet alleen op sporttechnisch gebied, maar juist ook competenties en skills die je nog je hele leven in kunt zetten. Maar ze zijn niet altijd even tastbaar. Wil je dit veranderen? Lees dan snel verder!

In het Flevolands Talent Programma staat jouw persoonlijke groei voorop en helpen wij je identiteit helder te krijgen. Daarmee ben je in staat nog slimmere keuzes te maken in jouw sport, maar ook daarbuiten. Om te kijken of het programma bij jou past en om verwachtingen helder te krijgen, trappen we af met online speeddates in maart 2024. Vervolgens bestaat het programma uit een combinatie van gezamenlijke dagen en individuele momenten met hier en daar een thuiswerkopdracht.

Ben jij geboren in 2008 of eerder en heb jij een B, NT of IT-status, dan is dit programma voor jou! Als het goed is heb je de uitnodiging ook al per mail ontvangen. Deelname aan het programma is voor jou als sporter gratis en wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Flevoland. Wel vragen wij commitment voor deelname aan het hele programma. 

De bijeenkomsten vinden plaats tussen april en november 2024, waarbij er tussen eind juli en begin september ook een ‘zomer break’ ingelast zal zijn.

Mocht je interesse hebben om deel te nemen of meer informatie willen ontvangen, neem dan contact op met Céline van Gerner van Topsport Flevoland: vangerner@sportflevo.nl of via Whatsapp 06 – 41 31 22 78.

FLEVOLANDS TALENT PROGRAMMA