Nieuws

Tweede editie Dutch Water Week vindt plaats van 27 mei tot en met 4 juni!

Het is bijna zover! Van 27 mei tot en met 4 juni vindt de tweede editie van de Dutch Water Week plaats. Dat betekent dat de omgeving van Almere, Amsterdam en Lelystad ruim een week lang in het teken van watersport staat.

Van suppen tot sloeproeien en van kanoën tot kitesurfen; de Dutch Water Week heeft werkelijk alles te bieden voor de watersportliefhebber. De week zelf is gratis toegankelijk en voor deelname aan sommige activiteiten kan een kleine bijdrage worden gevraagd.

Alle sporten die vorig jaar waren vertegenwoordigd, maken ook nu weer onderdeel uit van het watersportfestival. Daarnaast zijn er meer kampioenschappen van diverse watersportdisciplines aan het programma toegevoegd. Het suppen is bijvoorbeeld nog prominenter op de activiteitenagenda terug te vinden dan vorig jaar.

Ook maakt de Allianz Regatta weer deel uit van de Dutch Water Week. De internationale zeilwedstrijden in diverse klassen van de World Cup worden in Almere (Marina Muiderzand) gevaren, het IQfoilen en het kitesurfen vinden plaats in Lelystad (Batavia Strand).

De Telegraaf heeft ook dit jaar weer een Dutch Water Week special verspreid onder 900.000 abonnees! Ben jij geen abonnee en wil je de special wel lezen? Klik dan hier.

Een compact programma overzicht hier te vinden. 

Tweede editie Dutch Water Week vindt plaats van 27 mei tot en met 4 juni!